Vil du skabe grøn innovation i fødevaresektoren?

23-11-2022

Hvis du kan svare ja til spørgsmålet, så er det måske dig, der skal have andel i puljen, når GUDP snart åbner for projektansøgninger. Tilmeld dig vores informationsmøde, og bliv klogere på hvordan.

Snart er det igen er muligt at søge projekttilskud til innovative projekter, der kan sætte skub i fødevaresektorens grønne omstilling.

Hvis du er interesseret i at høre mere om GUDP, hvad vi støtter og hvordan du søger projekttilskud, så kan du deltage i vores digitale informationsmøde, der afholdes:

Tirsdag d. 10. januar 2023 kl. 09 – 12.

På mødet vil du modtage generel information om programmet samt specifik information om ansøgningsrunden og ansøgningsmaterialet. Der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål, og så vil to projektledere dele deres erfaring med GUDP´s ansøgningsrunde, og give gode råd til den gode ansøgning.

Dækker hele fødevareklyngen

Uanset om dit projekt spiller en rolle i marken, på kutteren eller i produktionshallen, kan det være aktuelt at søge tilskud hos GUDP.

I GUDP giver vi tilskud til projekter i hele fødevareklyngen, og dækker alt lige fra primærproduktionen til lands eller til vands, over teknologiudvikling, forædling og forarbejdning til afsætningsledet.

Vi ser gerne projekter, der styrker samarbejde, netværksdannelse og vidensdeling på tværs af brancher, virksomheder og vidensinstitutioner, og så ser vi gerne projekter, der understøtter samarbejde mellem små og store virksomheder.

I tvivl om, at dit projekt er relevant?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din idé lever op til kriterierne for at modtage projekttilskud fra GUDP, så er du altid velkommen til at sende GUDP-sekretariatet en kort projektbeskrivelse.

Derefter vil vores sagsbehandlere vende tilbage med kvalificeret vejledning, og måske skubbe din idé tættere på virkeligheden.

Din projektbeskrivelse skal udfyldes i vores formular, og må højst fylde én side.

Formularen til projektbeskrivelsen finder du her

Abonnér